Huisgemaakt Ontbijt

Als B&B bieden we onze gasten natuurlijk ook graag een heerlijk ontbijt aan! Met diverse warme broodjes en croissants, een vers gelegd eitje van onze eigen kippen, zuivel, fruit van het seizoen, zoet en hartig beleg, koffie en/of thee, vruchtensap en zelfgemaakte jam, en altijd een klein extraatje, omdat we dat ontbijtje nu eenmaal zo leuk vinden om te maken.

Omdat ons ontbijt lekker uitgebreid is, serveren we het in de ontbijtkeuken en dekken de tafel dan ook van tevoren voor onze gasten. Je hebt de ontbijtkeuken dan een uurtje voor jezelf; en tijdens het ontbijt kun je de plannen voor de dag rustig samen bespreken. Gasten kunnen van (een deel van) het ontbijt ook een lunchpakketje maken voor een dagje uit en veel gasten maken daar dankbaar gebruik van!

Ontbijt is niet inbegrepen in de prijs, maar kost een tientje pp extra. Voor kinderen onder de 10 gelden aangepaste prijzen.
Wil je geen gebruik maken van het ontbijt, omdat je heel vroeg vertrekt of genoeg hebt aan een kopje koffie in de ochtend; dan zijn er op de kamer gratis koffie en thee aanwezig; en servies, bestek en een magnetron en een koelkastje om je eigen spulletjes mee te nemen.

Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen. Op verzoek maken we ook een vegetarisch, veganistisch, lactosevrij, glutenvrij en/of halal ontbijtje. Geef het dan asjeblieft wel ruim van tevoren aan vanwege de inkopen!