Omgeving en uittips

B&B de Koepeltjes ligt centraal in de Randstad en is daarom een ideaal uitgangspunt voor culturele en sportieve uitstapjes.

Stedentrip
B&B de Koepeltjes ligt centraal voor een bezoek aan een aantal steden:
Cultureel Den Haag, > 20 minuten
Havenstad Rotterdam > 30 minuten
Historisch Leiden > 20 minuten
Gezellig Delft > 30 minuten
Historisch Gouda > 30 minuten
Haarlem > 45 minuten
Amsterdam > 1 uur rijden 

Strand
Noord Aa Zoetermeer > 15 minuten
Kijkduin > 40 minuten
Scheveningen > 30 minuten

Zoetermeer
Zoetermeer zelf kent een gezellig stadscentrum met alle grote winkelketens, het Stadshart. Er is ook een historische Dorpsstraat met winkeltjes en restaurantjes.

Voor sportliefhebbers is er Snowworld, waar je naar hartelust kunt skiën en snowboarden. Binnenkort opent ook Gymworld zijn deuren. Het Noord Aa biedt alle gelegenheid om watersporten te beoefenen of een dagje te zonnebaden.

Zoetermeer is rijk aan parken en groen en er worden regelmatig culturele, muzikale, culinaire en sportieve evenementen georganiseerd die je terug kunt vinden op de evenmentenladder van Zoetermeer Bruist.

Fietsen en wandelen
B&B de Koepeltjes ligt vlakbij de start van het fietsknooppuntennetwerk. Je bent in een mum van tijd in het Groene Hart maar ook steden als Den Haag, Delft en Leiden liggen op fietsafstand.

Voor kinderen
B&B de Koepeltjes ligt vlak naast het Westerpark, waar kinderen heerlijk kunnen wandelen, klauteren en klimmen. Hier is ook de grote speeltuin Zalm Buitenpret en de bowling.
Het Noord Aa heeft een uitgebreid strand en je kunt er surfen en suppen.  Het "echte" strand aan zee is ook een bezoek waard.
In Zoetermeer heb je verder nog Ayers Rock,, met escape rooms en indoor en outdoor activiteiten. In het Attractiecentrum Gamecity kun je karten, lasergamen, en nog veel meer. Voor de kleintjes is er Avonturia de Ballenbak en een bioscoop. Op nog geen half uurtje rijden liggen twee pretparken, namelijk, Duinrell en Drievliet.