Omgeving en uit tips

B&B de Koepeltjes ligt centraal in de Randstad en is daarom een ideaal uitgangspunt voor culturele en sportieve uitstapjes.

Stedentrip
B&B de Koepeltjes ligt centraal voor een bezoek aan een aantal steden:
Cultureel Den Haag, > 20 minuten
Havenstad Rotterdam > 30 minuten
Historisch Leiden > 20 minuten
Gezellig Delft > 30 minuten
Historisch Gouda > 30 minuten
Haarlem > 45 minuten
Amsterdam > 1 uur rijden 

Strand
Noord Aa Zoetermeer > 15 minuten
Kijkduin > 40 minuten
Scheveningen > 25 minuten

Zoetermeer
Zoetermeer zelf kent een gezellig stadscentrum met alle grote winkelketens, het Stadshart. Er is ook een historische Dorpsstraat met winkeltjes en restaurantjes.

Voor sportliefhebbers is er Snowworld, waar je naar hartenlust kunt skiën en snowboarden. Ook bij Gymworld, Ilion en Silverdome zijn vaak sportevenementen.
Het Noord Aa biedt alle gelegenheid om watersporten te beoefenen of een dagje te zonnebaden. Zoetermeer is rijk aan parken en groen en er zijn diverse fiets en wandeltochten verkrijgbaar. B&B de Koepeltjes ligt vlakbij de start van het fietsknooppuntennetwerk. Je bent in een mum van tijd in het Groene Hart maar ook steden als Den Haag, Delft en Leiden liggen op fietsafstand.

Cultuurpodium de Boerderij, het Stadstheater en Kinepolis zorgen voor cultureel aanbod. Er worden ook regelmatig culturele, muzikale, culinaire en sportieve evenementen georganiseerd die je terug kunt vinden op de uit-agenda. 

B&B de Koepeltjes ligt vlak naast het Westerpark, waar kinderen heerlijk kunnen wandelen, klauteren en klimmen. Hier is ook de grote speeltuin Zalm Buitenpret en de bowling.

In Zoetermeer heb je verder nog Ayers Rock, een aantal escape rooms op verschillende niveaus en indoor en outdoor activiteiten. In het Attractiecentrum Gamecity kun je karten, lasergamen, en nog veel meer. Voor de kleintjes is er Avonturia de Ballenbak en Bouncevalley. Op nog geen half uurtje rijden van Zoetermeer liggen twee pretparken, namelijk, Duinrell en Drievliet.


Ook de horeca in Zoetermeer is gevarieerd. 

evarieerde horeca en restaurants zorgen voor het