Welkom bij B&B de Koepeltjes

Gooiland 11 & 9
B&B de Koepeltjes is een kleinschalige bed & breakfast aan de groene rand van Zoetermeer. Gastvrijheid en persoonlijke
aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om u een fijn verblijf te bezorgen!

Onze B&B heeft twee appartementen: het familie appartement de Twin Rooms  (2 tot 4 a 5 personen) en de Room with a View (2 personen). Het zijn luxe appartementen met ieder een eigen entree, goede bedden, een priv√© badkamer met inloopdouche, wifi, een werkplek, flatscreentelevisie, een dolce gusto koffie- en thee apparaat, etc. Je voelt je er snel thuis!

Het is ook mogelijk om beide appartementen tegelijk te huren als zelfstandige vakantiewoning (6 a 7 personen). Je hebt dan ook de keuken tot je beschikking. Op verzoek is een ontbijtje dan natuurlijk nog steeds mogelijk. ;-)

De B&B ligt in een rustige groene parkbuurt, die overloopt in het uitgestrekte Westerpark. Het is een goede plek om tot rust te komen. 
Tegelijkertijd ligt B&B de Koepeltjes heel centraal in de Randstad en Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft, Gouda en het strand liggen allemaal op nog geen 30 minuten rijden. Er is directe toegang tot het fietsnetwerk door het Groene Hart en de naburige parken, zoals het Westerpark, het Balijbos en de Nieuwe Driemanspolder. Parkeren kan gratis in de buurt en er is ook een overdekte fietsenstalling.

De B&B is een ideaal logeeradres voor een bezoek aan de Randstad en alles wat daar te zien en te beleven is! We wijzen jullie graag de weg. 
Westerpark