Welkom bij Bed and Breakfast de Koepeltjes

B&B de Koepeltjes is een kleine bed & breakfast in een groene woonwijk aan de rand van Zoetermeer. Juist omdat we kleinschalig zijn, kunnen we nog ouderwetse gastvrijheid bieden en we doen er dan ook alles aan om jullie een fijn verblijf te bezorgen! De rustige en groene ligging van onze B&B geeft genoeg ruimte voor ontspanning en een goede nachtrust. Tegelijk ben je binnen een half uurtje in Den Haag, Gouda, Leiden, Delft, Rotterdam én aan het Noordzee strand.

Onze B&B heeft twee ruime appartementjes; het familie appartement de Twin Rooms  (2 tot 4 personen met evt. een baby) en de Room with a View (1 of 2 personen).
Het zijn luxe B&B appartementen met ieder een eigen entree, goede Auping bedden, een privé badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel; een werkplek en goede wifi; en een flatscreentelevisie. Ieder appartement heeft een eigen koelkast, magnetron en dolce gusto koffie- en thee apparaat, boeken en spelletjes; etc. Je voelt je er snel thuis!
Onze gasten kunnen ook beide appartementen samen huren als zelfstandige vakantiewoning (6 a 7 personen). Je hebt dan ook de B&B keuken tot je beschikking. Op verzoek is een ontbijtje dan natuurlijk nog steeds mogelijk.

De B&B ligt in de rustige en groene Koepeltjesbuurt aan de rand van Zoetermeer. De Koepeltjesbuurt is bekend om zijn specifieke architectuur en wordt ook wel de groenste buurt van Zoetermeer genoemd. Dat komt natuurlijk ook door het aangrenzende Westerpark. Je wordt hier nog wakker van het gefluit van vogeltjes en in het park kun je na een drukke dag heerlijk wandelen. Er is zelfs een architectuurroute door de wijk bij ons beschikbaar!  

Tegelijkertijd ligt de B&B heel centraal voor uitstapjes! Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft, Gouda en het Noordzeestrand liggen allemaal op nog geen 30 minuten rijden.
Fietsknooppunt 1 ligt in onze straat en vanaf de B&B fiets je zo naar het Groene Hart en de naburige parken. We hebben voor onze gasten ook fietsen te leen en de B&B heeft ook een overdekte fietsenstalling als u uw eigen fietsen meeneemt.

"Zoetermeer is dé plek!" is de slogan van onze stad. Wij geven jullie graag tips voor leuke uitstapjes en horeca in Zoetermeer!