Welkom bij B&B de Koepeltjes

B&B de Koepeltjes is een kleinschalige bed & breakfast aan de groene rand van Zoetermeer. Gastvrijheid en persoonlijke
aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om u een fijn verblijf te bezorgen!

Onze B&B heeft twee appartementen; nl. het familie appartement de Twin Rooms  (2 tot 4 personen met evt. een baby) en de Room with a View (2 personen met evt. een baby).

Het zijn luxe B&B appartementen met ieder een eigen entree, goede Auping bedden, een privé badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel; een werkplek en goede wifi; en een flatscreentelevisie. Ieder appartement heeft een eigen koelkast, magnetron en dolce gusto koffie- en thee apparaat, boeken en spelletjes; etc. Je voelt je er snel thuis!

Onze gasten kunnen ook beide appartementen samen huren als zelfstandige vakantiewoning (6 a 7 personen). Je hebt dan ook de B&B keuken tot je beschikking. Op verzoek is een ontbijtje dan natuurlijk nog steeds mogelijk. ;-)

De B&B ligt in een rustige groene buitenwijk van Zoetermeer, die overloopt in het uitgestrekte Westerpark. Het is een goede plek om tot rust te komen. 

Tegelijkertijd ligt B&B de Koepeltjes heel centraal in de Randstad. De steden Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft, Gouda en het Noordzeestrand liggen allemaal op nog geen 30 minuten rijden. Er is directe toegang tot het fietsnetwerk door het Groene Hart en de naburige parken, zoals het Westerpark, het Balijbos, het Buytenpark en de Nieuwe Driemanspolder. Parkeren kan gratis in de buurt en er is ook een overdekte fietsenstalling.

"Zoetermeer is dé plek!" is de nieuwe slogan van onze stad. Wij zijn het daar helemaal mee eens en geven jullie graag tips. Buiten genieten kun je bij het recreatiemeer de Noord Aa en de vijf grote Zoetermeerse parken; en er zijn wijkwandelingen en fietsroutes beschikbaar in en rond Zoetermeer. Om te winkelen hebben we de gezellige historische Dorpsstraat met kleinere winkeltjes en het moderne Stadshart met al het grotere winkelaanbod. De skibaan Snowworld, de schaatsbaan Silverdome, klim- en klautermogelijkheden in Ayers Rock en Gymworld zijn een uitdaging voor de sportievelingen onder ons. Er zijn een aantal leuke escape rooms op verschillende niveaus; ook voor kinderen.
Cultureel aanbod vind je o.m. in de Kinepolis bioscoop; het (film)theater; het cultureel podium de Boerderij en in de musea (de Voorde en het Nationaal Game museum). 
En er is een uitgebreide en diverse horeca in de stad met lunchrooms, restaurants, cafes, uiteenlopend van take away tot  culinaire fijnproeverij. Ontbijt kun je natuurlijk het beste bij ons in de B&B bestellen. ;-)

De B&B is een ideaal logeeradres voor een bezoek aan de Randstad en alles wat daar te zien en te beleven is! We wijzen jullie graag de weg en geven tips voor restaurantjes en bezienswaardigheden. 
Westerpark